maandag 4 juli 2011

Wat gaan we nu eens maken?

Vanmiddag na het plaatsen van het vorige bericht ben ik eens gaan neuzen in mijn patroontjes. Ik heb ondertussen verschillende klappers vol, maar ook de laptop is verzamelplaats van patroontjes geworden. Op Hobbydoos waren verschillende creamutsen aan het waarschuwen voor virussen dus heb eerst maar ff alle patroontjes op CD rom gezet. Stel je voor dat mijn laptop crasht en ik alle patronen kwijt ben...............ik word gek denk ik.

Maja een uurtje later kwam dochterlief binnen en vroeg wat ik aan het doen was.........een nieuwe te maken creatie aan het zoeken dus. Nou zei ze wil je me aub Wendy de Cocker Spaniel van DC maken die vond ze zo lief. Ja hallo de meeste van DC zien er lief uit...................maja omdat ik zelf toch niet kon kiezen maar de kleurtjes voor Wendy bij elkaar gezocht.

Daarnaast heb ik me afgelopen weekend ingeschreven bij Dutch Swappers op de site van Swap-Bot. Voor degene die het concept niet kent.......je schrijft je in voor een swap (je stuurt een pakketje naar iemand en je krijgt er een van iemand anders terug), ik heb me ingeschreven voor de bloemenswap en moet dus binnenkort voor de eerste keer bloemen gaan haken, heb al van verschillende forumgangers patroontjes gekregen dus nog ff kijken wel boeket bloemen het gaat worden. Lijkt jou dat ook iets, gewoon inschrijven, je bent niet verplicht om meteen mee te doen.

Maja nog 3 daagjes werken en vrijdag krijg ik mijn diploma van mijn opleiding van de afgelopen twee jaar, in september ga ik de vervolgopleiding doen op HBO niveau.......................maar eerst over een paar weekje lekker er tussen uit naar Turkije...............maja twijfel nog of ik haakwerkje ga meenemen, weet niet of ik zonder kan.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je diploma,, succes met je vervolgopleiding!
    Het schijnt dat je haaknaalden niet mee mag nemen in het vliegtuig...
    Succes met je spaniel, ik ben benieuwd. En succes met de swap!

    BeantwoordenVerwijderen